U mbajt spektakli: ANISA PETRELA SHQIPTARJA MË E BUKUR

Anisa-Petrela-540x34019-vjeçarja Anisa Petrela nga Tirana është fituesja e “Miss Shqipëria 2014”. Këtë vendim të jurisë e deklaroi kryetari i komunës së Ulqinit dhe anëtari i jurisë Fatmir Gjeka. Ai shprehu kënaqësinë që ky spektakël është mbajtur në Ulqin, poshtë bedenave të Kalasë.

Përcjellësja e parë është Kristi Pejo, ndërsa e dyta Sara Ymeri.

Për Shqiptaren më të bukur kanë konkurruar 31 vajza, prej të cilave dy, Vranina Mehmedi dhe Liridona Peroviq, nga Ulqini.

Producenti i manifestimit Petri Bozo ka thënë që ky konkurs i 16 për Mis Shqipëria është një nga tubimet e këtij lloji të organizuara më mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…