U sulmua inkasanti i Ujësjellësit: PËRFUNDOI NË SPITALIN E TIVARIT

Inkasanti i “Ujësjellësit” Dul Veliu u sulmua fizikisht të premten në mesditë në Ulqin nga pronari i furrës së bukës “Evropa”. Ai për TV Teutë ka thënë që shkoi të shikoi gjendjen e matësit të ujit dhe që befas është sulmuar nga disa persona. Mbasi që u transportua në Spitalin e Tivarit, ai u mjekua me dy qepje ne koke.

Policia është lajmëruar për incidentin dhe është marrë deklarata nga dëshmitarët e ngjarjes.

Në Ujësjellës janë të shokuar nga ky rast dhe presin hetim urgjent. Siç theksojnë, Veliu me vite është punëtor shembull i kësaj ndërmarrje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: KRYEMINISTRI I KOSOVËS URON NIMANBEGUN

“Ulqini ka zgjedhur mbrëmë një kryetar të ri për ta drejtuar e përshpejtuar komunën kah rruga e përparimit qytetar e kombëtar dhe zhvillimit ekonomik e shoqëror. Kryetari i ri, z. Nimanbegu më parë ka qenë