UDSH dhe LD në MZ: KOALICIONIN E VETËM SHQIPTARË E PRINË MEHMET ZENKA

“Duke qenë se me 27.03.2022 do të mbahen zgjedhjet lokale, përpara jush ju prezantojmë listën e përbashkët të koalicionit të vetëm shqiptar, Unioni Demokratik i Shqiptarëve dhe Lidhjes Demokratike në Mal të Zi”, thonë nga këto parti.
Lista e kandidatëve për këshilltar/re në Kuvendin e Komunës së Ulqinit janë:
1. Mehmet Zenka
2. Driton Salaj
3. Jasmina Hasa
4. Arben Tafa
5. Mirsad Grdoç
6. Vebi Hardolli
7. Bjondina Kim Mehmeti
8. Halil Truma
9. Gazmond Kaleziq
10. Ardita Rama
11. Valon Dasharami
12. Adnan Alibegu
13. Zuke Hasanaga
14. Enis Mehmeti
15. Besim Kaleziq
16. Besart Resulani
17. Luljeta Sefa
18. Elira Kovaçi
19. Agon Hasa
20. Nezir Gjeçbitriq
21. Selim Karamanaga
22. Gentijana Kulla
23. Ahmet Haxhimehmeti
24. Dritan Suloviq
25. Samir Cukaj
26. Ganimete Popoviq
27. Lavdim Çaushi
28. Kasem Hoxha
29. Arta Zati
30. Riza Çoba
31. Asmira Dervishi
32. Haxhi Kraja
33. Hadixha Gjoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Veprimtaritë Komunale: APEL QYTETARËVE PËR DEPONIMIN E DUHUR TË MBETURINAVE
Veprimtaritë Komunale: APEL QYTETARËVE PËR DEPONIMIN E DUHUR TË MBETURINAVE

U lutemi që në kontejnerët për mbeturina shetpiake të mos hidhni materiale ndezëse apo material të ndezur. Në këtë rast patëm problem një eksplozion mbrenda kamionit për transportin e mbeturinave ku hiri

Horizonti i Ri: TË RINJTË MËSOJNË PËR RREZIKUN NGA DEZINFORMIMI NË MEDIA
Horizonti i Ri: TË RINJTË MËSOJNË PËR RREZIKUN NGA DEZINFORMIMI NË MEDIA

Fundjavën që shkoi OJQ Horizonti i Ri realizoi edhe një sesion trajnues me të rinjtë nga Malësia dhe Ulqini. Mysafir ligjërues në këtë aktivitet ishte gazetari Ismet Kallaba, i cili për vijuesit e programit

Uruçi: FASADAT NË FOKUSIN E BASHKËPUNIMIT TË KOMUNËS DHE FAKULTETIT NË TIRANË
Uruçi: FASADAT NË FOKUSIN E BASHKËPUNIMIT TË KOMUNËS DHE FAKULTETIT NË TIRANË

Studentët e vitit të pestë dhe profesorët e Fakultetit të Arkitekturës dhe Urbanistikës (FAU) të Universitetit Politeknik të Tiranës, qëndruan këtë fundjavë në Ulqin. Arsyeja e vizitës ishte detyra e tyre

CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën më 30 nëntor, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Në periudhën prej orës 8 deri në 15,00 – Pistulli,

A.Hoxha: BIBLIOTEKA E QYTETIT DO TË JETË E MBYLLUR
A.Hoxha: BIBLIOTEKA E QYTETIT DO TË JETË E MBYLLUR

U.d.drejtoresha e Qendrës për kulturë Adriana Hoxha deklaroi se për shkak të shiut që ka rënë ditët e fundit, ndërtesa e këti institucioni ka pësuar vërshim të ujit në hapësirat e punës. “Gjendja më e