UDSH dorëzoi listën: BARTËS MEHMED ZENKA

UDSH, DUAUnioni Demokratik i Shqiptarëve dorëzoi të marten listën për zgjedhjet lokale në Komunë të Ulqinit.

Në listë në të cilën janë mbi 80 për qind persona të ri, bartës është lideri i kësaj parti Mehmed Zenka.

UDSH në zgjedhje do të marrë pjesë me sloganin „Me zemër përpara – UDSH“.

Lista UDSH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…