UDSH: FJALA E DHËNË PËR NE ËSHTË E SHENJTË

Unioni Demokratik i Shqiptarëve ka qenë dhe do mbetet gjithmonë parti politike e cila ka mbështetur interesat e gjëra sociale- ekonomike dhe politike të shqiptarëve në Mal të Zi. Kemi dëshmuar se si partner i koalicioneve të ndryshme vite me radhë ishim konstruktiv dhe bashkëpunues dhe asnjëherë shkelës i marrëveshjeve, sepse fjala e dhënë për ne është e shenjtë!UDSH-logo

Plot 30 vite të veprimtarisë jemi subjekti i vetëm i cili vepron në të gjitha trevat shqiptare në Mal të Zi (ULQIN, KRAJË, TUZ, PLAVË, GUCI, ROZHAJË) dhe asnjëherë nuk kemi qenë iniciator të lokalizmave të ndryshme, dhe as përçarës ndërmjet shqiptarëve me tendenca territoriale dhe fetare. Përkundrazi, gjithmonë kemi bërë thirrje për unitet dhe bashkim, ku vazhdimisht gjatë zgjedhjeve u kemi bërë thirrje votuesve shqiptarë që të votojnë vetëm shqip, qofshin ato edhe vota të adresuara për partitë e tjera apo koalicionet e tjera nacionale dhe jo atë të cilin ne përfaqësonim. Gjithmonë kemi qenë pro bashkëpunimeve të sinqerta dhe të pa devijuara e keqinterpretuara.

Mbas formimit të koalicionit të parë shqiptarë PD-UDSH, të nënshkruar më 03.07.2020, u kemi bërë thirrje publike të gjithë subjekteve shqiptare për tu bashkangjitur, ku thirrjes sonë më vonë u përgjigj dhe subjekti më i vjetër shqiptarë në Mal të Zi, LD në MZ.

Jo më larg se dje u nënshkrua koalicioni i dytë shqiptarë i përbërë nga pjesa tjetër e subjekteve shqiptare. Koalicionit të sapoformuar i urojmë suksese në vazhdimësi të fushatës zgjedhore dhe i ftojmë që të bëjmë një fushatë të ndershme, “FAIR PLAY”, ku do demonstrojmë qytetarizëm dhe ndershmëri, ku do te zhvillohen biseda konstruktive dhe ku do dominojë forca e argumentit e kurrsesi mos të veprojmë në dëm dhe kurriz të qytetarëve shqiptarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet