”Ujësjellësi dhe Kanalizimi“: Ekziston mundësia e turbullimit, vloni ujin

Lajmërohen të gjithë qytetaret e Komunes së Ulqinit se për shkakë të punimeve në rrjetin kryesor të ujësjellesit, dhe vendosjes së pompës se re në rrjetin e ujësjellësit ekziston mundësia që në disa pjesë të qytetit të vij deri te turbullimi i ujit.

Ju lutemi ta vloni ujin para përdorimit derisa gjendja të normalizohet.

Faleminderit për mirëkuptim.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: KRYEMINISTRI I KOSOVËS URON NIMANBEGUN

“Ulqini ka zgjedhur mbrëmë një kryetar të ri për ta drejtuar e përshpejtuar komunën kah rruga e përparimit qytetar e kombëtar dhe zhvillimit ekonomik e shoqëror. Kryetari i ri, z. Nimanbegu më parë ka qenë