“Ujësjellësi dhe Kanalizimi”: TË ENJTEN NJË PJESË E MADHE E ULQINIT PA UJË

Lajmërohen të gjithë qytetarët e Komunes së Ulqinit se për shkak të një avarie në linjen kryesore te ujësjellësit në Zogaj, me datë 06.06.2024 (e enjte) nga ora 08:00-18:00h nuk do të kenë furnizim me ujë lagjet si me poshtë:

– Gaç

– Zogaj

– Pistulla

– Kollomza

– Kodra

– Një pjesë e Fushës së Ulqinit

– Një pjesë e Plazhit të Madh

– Bratica

– Rruga “Vllezërit Frashëri” ( SHF “Marshall Tito” dhe SHMK “Vëllazërim Bashkim”)

 

Faleminderit për mirëkuptim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci