”Ujësjellësi dhe Kanalizimi“: TË MARTËN NJË PJESË E GJERANAVE PA UJË

Lajmërohen të gjithë qytetaret e Komunes së Ulqinit se me datë 13.06.2023 (e martë) për shkak të punimeve dhe ndërrimit të linjes dhe vendosjes se tubave të ri, nuk do të ketë furnizim me ujë nga fillimi i rrugës Kepi i Gjeranave (Port Milena) deri te ish Hoteli Markus.

Punimet po bëhen në kuadër të përmisimit të furnizimit me ujë dhe zvoglimit të humbjeve në rrjetin e ujësjellësit.

Furnizim me ujë nuk do të ketë nga ora 08:00h deri në përfundim të punimeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…