Ujësjellësi dhe kanalizimi: UJI NGA BURIMI I BRAJSHËS ËSHTË I PISHËM

Lajmërohen të gjithë qytetaret e Komunes së Ulqinit të cilët furnizohen me ujë nga burimi i Brajshës ,në bazë të analizave të bëra të ujit nga ky burim rezulton qe ky ujë është i pishëm.
Faleminderit për mirëkuptim,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…