Ujësjellësi dhe kanalizimi: VLONI UJIN NGA SISTEMI PARA PËRDORIMIT

Lajmërohen të gjithë qytetarët e Komunës së Ulqinit se për shkak të mungesës së reshjeve dhe minimumit të madh hidrologjik jemi të detyruar të aktivizojmë burimin në lumin Buna (Lisna Borë), çka mund të shkaktojë edhe turbullimin e ujit.

Ju lutemi ta vloni ujin para përdorimit derisa gjendja të normalizohet.

Faleminderit për mirëkuptim.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…