Ujësjellësi rajonal: DËRGOJMË 20% MË SHUMË UJË SE 2017 NË KËTË KOHË

BOLJE SESTRE IZVORISTE - fotografija 22 (1)Në Komunat në Bregdetin malazez sot dërgohen sasi më të mëdha të ujit për 21% në krahasim me të njëjtën ditë vitin e kaluar, ose 32% më shumë në krahasim me 2016.

Këto të dhëna kanë rëndësi edhe më të madhe nëse dihet se Ujësjellësat e Ulqinit dhe Herceg Novit në këtë moment nuk marrin ujë nga Ujësjellësi Rajonal, që akoma më shumë e thekson faktin se Ujësjellësi Rajonal ndan sasi më të mëdha të ujit se sa vitet e kaluara.

Me Ujësjellësin e Herceg Novit dhe Ulqinit harmonizuam pothuajse të gjithë çështjet dhe presim nënshkrimin e tyre deri në fund të qershorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…