Ujësjellësi Rajonal: DHUROJNË 20.000 EURO PËR NDIHMË KUNDËR KORONAVIRUSIT

Regionalni VodovodDo ti bashkëngjitemi apelit: “QËNDRO NË SHTËPI”, ndërsa në frymën e shënimit të Ditës Botërore të ujërave apelojmë “Shpejto aksionin”, në mënyrë që me shembullin personal të përgjegjësisë dhe solidaritetit të kontribuojmë kundër pandemisë globale të shkaktuar nga corona virusi.

Ujësjellësi rajonal, duke respektuar rekomandimet e Skuadrës Nacionale Koordinuese për luftë kundër sëmundjeve infektive, dhuroi 20.000,00 euro për blerjen e pajisjeve mjekësore, shërimin dhe ndihmën e qytetarëve të Malit të Zi në krizën shëndetësore e shkaktuar me pandeminë e virusit COVID – 19.

Pikërisht sot me 22 mars, kur përgjatë planetit shënohet Dita Botërore e ujërave nën sloganin “UJËRAT DHE NDRYSHIMET KLIMATIKE – SHPEJTO AKSIONIN”, të gjithë ne duhet ta kemi të qartë se sa janë sfidat globale, sfida e të gjithë neve individualisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas

Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË
Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË

Banorët e Mërkotit kanë organizuar të dielën për të tretën herë bllokimin e rrugës rajonale në Peçuricë. Kësaj radhe, siç kanë bërë të ditur, bllokada është zgjatur për një orë, gjë që ka shkaktuar një

In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje
In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje

U hap lajmi: në Njujork ndërroi jetë Fatmir Milo Nimanbegu.Ka qenë e ditur se disa kohë ka vuajtur prej sëmundjesë të rëndë, joshëruese. ​Në vitet pesëdhjeta-gjashtëdhjeta jeta në Kalanë e Ulqinit. Pak

NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR
NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR

Njoftojmë të gjithë gjuetarët dhe qytetarët e Komunës së Ulqinit, se hapja e sezonit të gjuetisë që ishte e paraparë të hapet me datën 07.08.2022 ,pas kërkesës së kryetarit të Komunës së Ulqinit , Omer