Ujësjellësi Rajonal: ULQINI PA PROBLEME ME UJË NË SEZON

Kroni, Cesma, Uji, VodaTë premten në ora 17 në Podgoricë do të nënshkruhet kontrata në mes të drejtuesve të Komunës së Ulqinit dhe ndërmarrjes publike „Ujësjellësi Rajonal“ për marrjen e ujit, mëson Portali Ul-info.

Kjo do të thotë se gjatë sezonit konsumatorët në territorin e komunës së Ulqinit nuk do të kenë probleme me furnizim me ujë.

Pritet që këtë kontratë më vonë ta vërtetojë edhe parlamenti lokal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…