Ujësjellësi: Uji nuk preferohet të përdoret për pije pa u vëluar

Sh.p.k “Ujësjellësi dhe Kanalizimi”-Ulqin lajmëron të gjithë qytetarët se për shkakë tē reshjeve të shumta të shiut ka ardhë deri te turbullimi i ujit. Bazuar në situaten e krijuar ju lajmërojmë se uji nuk preferohet të përdoret për pije pa u vëluar.

Kjo do te zgjasë deri në një njoftim tjetër.

Ju faleminderit për mirëkuptim,

Sh.p.k “Ujësjellësi dhe Kanalizimi”-Ulqin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…