Uji i detit me cilësi të shkëlqyer: VETËM TEK LIDO-ja I KLASIT TË DYTË

Ndërmarrja publike për menaxhimin e të mirave detare ka publikuar të premten rezultatet e kontrollit të regullt të cilësisë të ujit në rivierën e ulqinit.

Siç thuhet, të martën, me 20 gusht, është marrë uji nga 12 lokalitete në Ulqin dhe analiza ka treguar që vetëm tek ish hoteli „Lido“ uji është i kategorisë së dytë, ndërsa në të gjitha të tjerat, i kategorisë së parë.

Kjo është përmirësim i vogël, sepse para 14 ditëve uji i detit ishte i kategorisë së dytë në dy plazhe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…