Ullishta në Valdanos: NDIHMË EDHE NGA INSTITUCIONET E OKB

ValdanosNë revitalizimin e ullishtës në Valdanos mund të kyçet dhe Këshilli ndërkombëtar për ullinj (IOC). Këtë mundësi ia ka deklaruar ministrit të bujqësisë dhe zhvillimit rural të Malit të Zi Petar Ivanoviq këtë javë në Podgroricë drejtori ekzekutiv i këtij institucion Zhan Lui Barjol.

Selia e IOC, e cila është themeluar në vitin 1959 nën patronatin e Organizatës së Kombeve të Bashkuara gjendet në Madrid. Mali i Zi është anëtare e IOC prej nëntorit të vitit 2007.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…