Ullishtarët: PRESIM PRODHIM TË MIRË, POR…

Ulliri, MaslinaDuke gjykuar nga gjendja momentale në Ullishtën e Ulqinit, këtë vit mund të pritet prodhimi më i mirë se vitin e kaluar.

Sepse, procesi i pjekjes është në fazë të mirë, kështu që po merren masa agroteknike që fryti të ruhet.

Por, kusht për këtë, siç thonë ullishtarët, është që ditët e ardhshme temperatura e ajrit të jetë më e lartë. Mirëpo, hartat parashikuese nuk tregojnë se kjo do të ndodh deri të premten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…