Ullishtaria: ULQINAKËT NË ZARË

Maslina_Kastela_0807_1Një grup i madh i ullishtarëve të Ulqinit do të marrin pjesë në Manifestimin e 16 ndërkombëtarë të ullishtarëve dhe prodhuesve të vajit “Noqnjak 2014”, i cili do të mbahet nga data 13 deri më 16 mars në Zarë, në hotelin “Kolovare”,

Në Zarë do të udhëtojnë 24 ullishtarë, nga 12 nga Shoqata e ullishtarëve Ulqin dhe Shoqata e ullishtarëve “Valdanos”. Shpenzimet e transportit do ti mbulojë Ministria e bujqësisë dhe zhvillimit rural.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…