Ulqin: 1.451 PERSONA PA PUNË

Sipas të dhënave zyrtare, 1451 persona janë në pritje të punës në Entin për punësim në Ulqin.

Si shkruan “Vijesti”, kjo është 6.3 për qind e popullsisë së kësaj komune.

Nga numri i përgjithshëm i të papunëve, 884 janë gra. 318 persona kanë arsim të lartë dhe 491 persona kanë përfunduar shkollën fillore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”