Ulqin: ABAZOVIQI PARALAJMËRON SË SHPJETI PERFUNDIMIN E ADAPTIMIT TË URGJENCËS

Kryeministri i Malit të Zi Dritan Abazoviq bëri të ditur që së shpejti pritet të përfundojë adaptimi dhe rindërtimi i Urgjencës në Ulqin.

Sipas tij, kjo dinamikë është është dakorduar të hënën në një bisedë me drejtorin e Shërbimit Emergjent Mjekësor të Malit të Zi.

Kryetari i Komunës së Ulqinit, Omer Bajraktari, ka deklaruar mbështetjen e tij për këtë projekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…