Association Ulqin: APEL PËR NDIHMË

Të bëhemi bashkë dhe të ndihmojmë familjen Resulbegu që të sigurojë strehim të përjetshëm dhe kujdes për një jetesë me kushte më të mira banimit për fëmijët e tyre Adnanin 14 vjeçar dhe Mersihën 19 vjeçare, të dy me aftësi të kufizuara, që për momentin po qendrojnë në kushte të papërshtatshme jetese!
🏦LLOGARIA BANKARE PËR MAL TË ZI DHE EUROPË
RAIFFEISEN BANK – RZBAATWW
(EUR,USD,GBP,CHF,SEK,AUD,CAD)
Intermediary bank: RAIFFEISEN ZENTRALBANK OSTERRICH AG VIENNA
Swift Code : RZBAATWW
📍Ulqin, Montenegro
Account with institution: PRVA BANKA CG AD PODGORICA
SWIFT CODE: PRVAMEPG MONTENEGRO
👦🏻BENEFICIARY CUSTOMER
BAN CODE: ME25535093050000591055
NAME OF FATHER: RESULBEGOVIC AFRIM
ADDRESS: STEVA JANKOVICA 5
Ulcinj
Bëhu pjesë e bamirësisë edhe ti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…