Ulqin: ARRESTOHET SEPSE NË AUTOMJET VOZISTE DY PERSONA TË RRITUR

Policija, PoliciaTë dielën policia në vendin Kodra arrestoi një person nga Ulqini, sepse në automjetin të cilin e drejtoi voziste dy persona të rritur.

Organet shtetërore këtë vendim e miratuan të enjten si një nga një sërë masash në luftën kundër përhapjes së koronavirusit.

Nga policia njoftuan se do të vazhdojnë me zbatimin e urdhrave dhe masave të cilat me këtë rast i miratoi Qeveria e Malit të Zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…