Ulqin: ARRESTOHET TIVARSI, NË AUTOMJET VOZISTE DY TË RRITUR

 

Policia Ulqin, Policija UlcinjSot në mëngjes policia e Ulqinit arrestoi J.F. nga Tivari, i cili në automjetin që drejtonte nga drejtimi i Plazhit të Madh në drejtim të qytetit voziste dy persona të rritur.

Prokurori urdhëroi paraburgimin dhe i propozoi gjykatës që të caktojë masën e burgimit.

Organet shtetërore këtë vendim e miratuan të enjten si një nga një sërë masah në luftë kundër përhapjes së koronavirusit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…