Ulqin: BASHKËPUNIMI I GJIMNAZIT TONË ME SHKOLLAT NË RRAFSHIN MBARËKOMBETAR

Gjimnazi publik “Vëllazërim Bashkim” ka fituar dje ftesën zyrtare për nënshkruar memorandum – bashkëpunimi me disa shkolla në Vjenë, Tetovë e Durrës në fushën e organizimit të garave dhe aktiviteteve të ndryshme të përbashkëta në nivel mbarëkombëtar.

Takimi u kryesua nga koordinatori i aktiviteteve mbarëkombtare në kulturë, sport dhe arsim Gzim Hajdinaga.

Drejtoresha e IPSH “Vëllazërim Bashkim” Ardita Kovaçi për Ul-info deklaroi që bashkëpunime të kësaj natyre janë gjithmonë të mirëseardhura në këtë shkollë.

Tetovën në këtë takim e përfaqesun Myzafer Livoreka dhe Ylber Zeko.

Hajdinaga, Livoreka dhe Zeko dje u takuan edhe me kryetarin e Komunës, Omer Bajraktari.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…