Ulqin: DERI MË TANI JANË REGJISTRUAR RRETH 21.500 QYTETARË

Në territorin e komunës së Ulqinit deri më tani janë regjistruar rreth 21.500 banorë, mëson Portali Ul-info.

Qeveria e Malit të Zi miratoi një dekret sipas të cilit regjistrimi i popullsisë do të zgjasë deri më 28 dhjetor.

Andaj Komuna e Ulqinit apelon që të gjithë qytetarët e Ulqinit që nuk e kanë bërë këtë të regjistrohen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…