Ulqin: ERA JUGORE QITI LOPËN E NGORDHUR

Lopa, KravaKëto ditë në rivierën e Ulqinin ka fry erë e fortë jugore. Ajo zakonisht “kthen” në breg të gjitha ato që njerëzit më herët i kanë hedh në det.

Kështu në plazhin Liman 2, menjëherë pas Kalasë, lexuesi i Portalit tonë ka fotografuar – lopën!?

Nuk dihet kujt i ka takuar kafsha e ngordhur. Mbetet të hiqet nga bregu sepse nëpër Liman po përhapet erë e pakëndshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…