Ulqin: Falënderojmë votuesit për mbështetje, Forca do të vazhdojë të punoj në interesin e qytetarëve

Këto zgjedhje kanë qenë të dyshimta e të rrëmujshme, sepse gara ka nisur në paqartësi , me pikëpyetje për sa i përket datës së  organizimit të zgjedhjeve. Po ashtu, fushata ka pasur parregullsi dhe kushte të pabarabarta. Ka pasur presion ndaj të punësuarve të shtetit, punësime, asfaltime e ndërtime elektorale e madje kemi dëgjuar edhe për pagesa.

Po ashtu ka pasur abuzime me pushtetin e lartë politik ku qytetarëve iu është bërë presion me makina me eskortë policie e fanelina e rotacion. Kemi pasur gjithashtu edhe shkelje të heshtjes zgjedhore.

Për të gjitha këto ne shpresojmë që institucionet e drejtësisë të marrin masat përkatëse në përputhje me ligjin.

Pavarësisht vështirësive e pengesave Forca mbetet e Fortë, prandaj ka dalë e vetme në këto zgjedhje ndërkohë që është sulmuar nga të gjitha partitë e tjera.

Forca e forcës madje ka detyruar formimin e koalicioneve të tjera laramane e të përziera, konglomerat partish politike malazeze, qytetare e shqiptare që janë bashkuar në mënyrë të panatyrshme vetëm për pushtet, e pa kurrfarë parimi e identiteti, mbushur me figura të konsumuara e komprometuara.

Ne nuk jemi të kënaqur me rezultatin tonë i cili është i ulët jo vetëm për shkak të sulmeve që na janë bërë nga të gjithë dhe për shkak të garës se pandershme  në shkelje me rregullat e lojës,  por edhe për shkak të gabimeve apo lëshimeve tona.

Ne jemi mirënjohës për çdo votues që na ka votuar  në këto zgjedhje pavarësisht presioneve, joshjeve për korrupsion me të cilën janë ballafaquar në këtë fushatë.

Ne do te vazhdojmë të punojmë me këta këshilltar që kemi në përpjekje për të përmbushur zotimet zgjedhore, programin tonë politik dhe vullnetin e interesat e qytetarëve.

Ne do të japim maksimumin tonë për t’i dhënë Ulqinit një qeverisje komunale të ndershme dhe të drejtë në mandatin e ardhshëm.

Këtë mirëbesim që na kanë dhënë ne e shohim si obligim për të punuar më shumë, më ndershëm, me më shumë përkushtim.

Po ashtu ne zotohemi që të nxjerrim mësime nga ky rezultat dhe do të marrim të gjitha masat dhe veprimet apo ndryshimet që nevojiten për ta kthyer Forcën në krye të jetës politike shqiptare të Malit të Zi.

Kryetar,

Genci Nimanbegu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

TAEKWONDO ULQINI: TETË MEDALJE NGA TURNEU NË SARAJEVË

Të shtunën me datë 24.09.2022 në Sarajevë u mbajtë turneu ndërkombëtarë “Hadzici friends” në sportin e Taekwondo-së për të dy disciplinat, Ndeshje dhe Forma. Ky aktivitet i Taekwodo-së mblodhi 480 sportist, 41 ekipe nga 5

TAEKWONDO ULQINI: TETË MEDALJE NGA TURNEU NË SARAJEVË
TAEKWONDO ULQINI: TETË MEDALJE NGA TURNEU NË SARAJEVË

Të shtunën me datë 24.09.2022 në Sarajevë u mbajtë turneu ndërkombëtarë “Hadzici friends” në sportin e Taekwondo-së për të dy disciplinat, Ndeshje dhe Forma. Ky aktivitet i Taekwodo-së mblodhi

Harasani: KRYEMINISTRI ABAZOVIQ MAHNITI TË PRANISHMIT NË KOMBET E BASHKUARA DHE NA BËRI KRENAR
Harasani: KRYEMINISTRI ABAZOVIQ MAHNITI TË PRANISHMIT NË KOMBET E BASHKUARA DHE NA BËRI KRENAR

Zëvendës Sekretari i Përgjithshëm i Qeverisë së Malit të Zi, mr Ilir Harasani, i cili është pjesë e delegacionit shtetëror që ndodhet për vizitë zyrtare në SHBA dhe në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve

Organizata turistike: NË ULQIN MBI KATËR MIJË TURISTË, POTHUAJSE TË GJITHË TË HUAJ
Organizata turistike: NË ULQIN MBI KATËR MIJË TURISTË, POTHUAJSE TË GJITHË TË HUAJ

Këto ditë në rivierën e Ulqinit po qëndrojnë 4.139 mysafirë, njoftuan nga Organizata Turistike. Numri më i madh i turistëve pushon në akomodime private, 2,923, 1.137 në hotele, ndërsa 79 të ftuar në kampe

Hotel “Mediteran”: SHITJA E INVENTARIT – SHUMË E VOLITSHME
Hotel “Mediteran”: SHITJA E INVENTARIT – SHUMË E VOLITSHME

Duke filluar nga 999 euro për çelës – Ti merr gjithçka brenda. +382 69 154180 Hotel Mediteran Ulcinj – Ulqin https://www.facebook.com/photo?fbid=5362660407189709&set=pcb.5362662537189496

Komuna: PUNËTORIA KREATIVE ME RASTIN E DITËS SË SHTETIT EKOLOGJIK
Komuna: PUNËTORIA KREATIVE ME RASTIN E DITËS SË SHTETIT EKOLOGJIK

Me rastin e shënimit të 31-vjetorit të shpalljes së Malit të Zi shtet ekologjik, në organizim të Sekretariatit për Bujqësi, Zhvillim Rural dhe Ekologji, të marten në hapsirat e Komunës së Ulqinit është