Ulqin: GJOBITEN DY QIRADHËNËS TË AKOMODIMIT PËR SHKAK TË MOSLAJMËRIMIT TË MYSAFIRËVE

reg-ulcinjska-policijaDuke vepruar në bazë të kërkesës zyrtarët e Drejtorisë së Policisë gjobiten këto ditë pronarin e një hoteli dhe një objekti me apartamente në Ulqin.

Fakti që mysafirët të cilët pushuan në rivierën e Ulqinit nuk janë lajmëruar dhe as nuk kanë paguar taksën e banimit u mësua gjatë kontrollit në aeroportin e Tivat.

Nga administrata lokale u paralajmërua se ditët e ardhshme në tërë territorin e kësaj komune do të rritën kontrollet rreth lajmërimit të mysafirëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…