Ulqin: JOZO BRISKOVIQ MAGJISTËR I KOMUNIKACIONIT

JozoKryetari i OJQ “Shoqata për Siguri në Komunikacion” Jozo Briskoviq (35) këto ditë është bërë magjistër i komunikacionit.

Këtë titull Briskoviq, me notën më të lartë, e fitoi në Universitetin Evropian në Brçko.

Puna e tij magjistrale kishte titullin “Rëndësia dhe Roli i Autoshkollave në Rritjen e Sigurisë në Komunikacion”.

Përndryshe, Briskoviq është i punësuar në Auto – Shkollën “Ferrari” në Ulqin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…