Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës.
Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci dërguar Kryetarit Nimanbegu, Komuna e Ulqinit nis në ndihmë ekipin nga Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit – Zjarrëfikëseve me shpresë që situata të vihet sa me shpejt në kontrollë dhe pa pasoja njerëzore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…