Ulqin: MYSAFIRË TETË HERË MË SHUMË SE VENDAS!?

Holiday-accommodation-in-Montenegro-holiday-in-Ulcinj-of-7€-Copacabana-Beach_Velika-Plaza.1Sipas rezultateve të numërimit të popullsisë, në komunë të Ulqinit jetojnë pak më shumë se 20 mijë banorë, derisa në qytet dhe vendbanimit afër bregdetit rreth 14 mijë njerëz. Meqë momentalisht në rivierën e Ulqinit qëndrojnë rreth 110 mijë mysafirë, kjo do të thotë që ka tetë herë më shumë turistë se sa vendas.

Vetëm në këtë kontekst është e kuptueshme që para tre ditëve prej ngarkesës janë shkrirë kabllot e rrymës në trafostacionin kryesor të qytetit, ndërsa trafiku është shumë i rënduar. Së paku një orë duhet të mbërrihet deri në Plazhin e madh nga qendra e qytetit në orët e pasdites, që do të thotë që ura e re mbi Port Milenë vetëm pjesërisht e ka zbutur këtë problem.

Kjo fundjavë duhet të shënoi kulmin e sezonit në rivierën e Ulqini, sepse nga e hëna numri i mysafirëve do të fillojë të bijë lehtësisht. Por, duke marrë parasysh rezervimet dhe parashikimin e moti vizita e mirë në Ulqin pritet edhe në shtator.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit