Ulqin: NË MARKETIN “SOLARIS” JANË GJETUR DY PERSONA TË VDEKUR

Policija, stopPolicia në marketin “Solaris” në Ulqin ka gjetur dy persona të vdekur.

Sipas informatave jozyrtare të portalit “Vijesti” nga vendngjarja, bëhet fjalë për vetvrasje dhe vrasje.

Një nga viktimat është vëllai i pronarit të marketit, Marko Dukagjini. Thuhet se e vdekur është gjetur edhe punëtorja e marketit Aldijana Ceka.

Në vijim është hetimi.

Foto: Samir Adroviq (Vijesti)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…