Ulqin: NË RRUGË 7400 AUTOMJETE

Carsija, Ulqin, Ulcinj, Kalldrami, Kaldrma,Në Ulqin në vitin 2013 ishin të regjistruar 7401 automjete, që është për dy për qind më shumë se një vit më herët, ka lajmëruar Enti shtetëror për statistikë – Monstat.

Nga kjo automjete të pasagjerëve ishin 6500, autobusë 74, furgon 10, rreth 400 kamionë, si dhe 362 motoçikleta.

Vitin e kaluar për herë të parë janë regjistruar 438 automjete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…