Ulqin: NËNSHKRUHET MARRËVESHJA PËR FORMIMIN E PUSHTETIT TË RI

Koalicioni, KoalicijaNë Sallën e madhe të Komunës së Ulqinit sot është nënshkruar marrëveshja politike për kryerjen e pushtetit në këtë qeverisje lokale.

Këtë akt e nënshkruan drejtuesit e PDS-së, Forcës, Koalicionit “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit” dhe Unionit demokratik të Shqiptarëve, Loro Nrekiq, Nazif Cungu, Fatmir Gjeka dhe Mehmed Zenka.

Ato shprehën pritshmërinë që kjo marrëveshje do të shënojë faqen e re në historinë e qytetit.

Thanë se mosmarrëveshjet e dikurshme duhet të harrohen dhe të shikohet dhe të punohet për të ardhmen.

Theksuan se do të luftojnë për mbrojtjen e Kripores, Valdanosit dhe Liqenit të Shasit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…