Ulqin: NËNSHKRUHET MARRËVESHJA PËR USHTRIMIN E PUSHTETIT

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjGati katër muaj pas mbajtjes së zgjedhjeve lokale, në Ulqin të shtunën u nënshkrua marrëveshja për ushtrimin e pushtetit.

Në pushtetin e ri lokal do të jetë Partia Demokratike e Socialistëve, Forca, koalicioni „Zgjohu Ulqin“, të cilin e prinë Partia Demokratike, dhe Unioni Demokratik i Shqiptarëve, si dhe Socialdemokratët dhe Partia Boshnjake.

Këto parti në Parlamentin e Komunës do të kenë 30 nga gjithsej 33 mandate.

Para 15 ditësh në postin e Kryetarit të Komunës së Ulqinit u zgjodh Loro Nrekiqi nga PDS-ja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…