Ulqin: NESËR MBLEDHJA E KUVENDIT KOMUNAL

Kryetari i Kuvendit të Komunës Ardijan Mavriq thirri për të merkurën, 21 dhjetor 2022, mbledhjen e rregulltë dhe propozoi këtë rend dite:

  1. Pyetje dhe përgjigje të këshilltarëve
  2. Propozim vendimin për përcaktimin e kompensimit mujor për qiranë e ambienteve për punën e klubeve të këshilltarëve
  3. Propozim Vendimi për ndryshimet dhe plotësimet në Vendimin për themelimin e Organizatës turistike të Komunës së Ulqinit.
  4. Propozim vendimi për dhënien e pëlqimit për konstatimin e të drejtës së kalimit për vendsojen e dy linjave kabllore 10 Kv nga TS10/0,4 Kv 2 x 1000 Kva “Pinjesh 2“ deri ne TS 10/0,4 Kv 1 x 630 Kva „Pinjesh 4“ KK Ulqin
  5. Propozim vendimi për dhënien e pëlqimit në Rapotin e punës të SHPK „Mozhura“ për vitin 2021
  6. Propozim Vendimi për aprovimin e Raportit të punës dhe miratimin e llogarive vjetore për vitin 2021 të I.P. Qendra ditore për fëmijët dhe të rinjët me pengesa dhe vështirësi në zhvillim „Sirena“ Ulqin.

ZGJEDHJE DHE EMËRIME 

  1. Propozim Aktvendimi për formimin e komisionit për hartimin e ndryshimeve dhe plotësimeve të Statutit.
  2. Propozim Vendimi për ndryshimet dhe plotësimet e Vendimit për emërimin e këshilltarëve që marrin pjesë në kurorëzim
  3. Propozim Vendimi për ndryshimin e Vendimit për emërimin e kryetarit dhe anëtarëve të Këshillit për planifikim hapësinor, mbrojtje të mjedisit dhe veprimtari komunale banesore.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Presidentja e Kosovës në Mal të Zi: SOT NË PODGORICË, NESËR NË ULQIN
Presidentja e Kosovës në Mal të Zi: SOT NË PODGORICË, NESËR NË ULQIN

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani Sadriu, me ftesë të kryetarit të Malit të Zi, Milo Gjukanoviq, po qëndron sot dhe nesër për një vizitë zyrtare në Mal të Zi. Presidentja Osmani Sadriu

Kryetari Bajraktari: Ngushëllime për viktimat e tërmetit në Turqi
Kryetari Bajraktari: Ngushëllime për viktimat e tërmetit në Turqi

Kryetari i Ulqinit Omer Bajraktari, ka shprehur ngushëllimet e tij të thella për familjet dhe popullin turk në keto momente të vështira pas tërmetit shkatërrues që goditi Turqinë dhe Sirinë. Qytetarët

Nimanbegu: Telegram ngushëllimi për tërmetin shkatërrues në Turqinë juglindore
Nimanbegu: Telegram ngushëllimi për tërmetin shkatërrues në Turqinë juglindore

AMBASADA E REPUBLIKËS SË TURQISË Sh.E.T. Mr. Barış Kalkavan, ambasador   Shkëlqesia Juaj, Si mik me lidhje të gjata historike me Republikën e Turqisë, qytetarët tanë dhe të gjithë shqiptarët ndjehen thellësisht

Në fund të shkurtit: SEANCA E PËRBASHKËT E QEVERISË SË MALIT TË ZI DHE QEVERISË SHQIPTARE
Në fund të shkurtit: SEANCA E PËRBASHKËT E QEVERISË SË MALIT TË ZI DHE QEVERISË SHQIPTARE

Qeveria e Malit të Zi do të mbajë një seancë të përbashkët me qeverinë shqiptare në fund të këtij muaji, mëson Portali Ul-info. Siç pritej, me atë rast në Podgoricë do të nënshkruhen më shumë se 10 marrëveshje

Abazoviq: KONKURS PËR RREGULLIMIN E PLAZHIT TË VOGËL DHE NJË TUNELI ME LIMAN
Abazoviq: KONKURS PËR RREGULLIMIN E PLAZHIT TË VOGËL DHE NJË TUNELI ME LIMAN

Kryeministri i Malit të Zi Dritan Abazoviq njoftoi gjatë vizitës së fundit se do të shpallet një konkurs ndërkombëtar për rregullimin e Plazhit të Vogël dhe një tunelit që do ta lidhë atë me Limanin. “Kjo