Ulqin: Një tjetër suksesë nga sporti i Taekwondo-së

Të dielën me datë 05.03.2023 në Tiranë u mbajtë turneu ndërkombëtar në sportin olimpik të Taekwondo-së TIRANA SELECT 2023. Ky aktivitet i Taekwondo-së grumbullojë 450 sportist, 27 ekipe nga 5 vendet e rajonit. Ekipi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 28 sportist. Suksesi për ekipin nga Ulqini ishte: gjithësejt 🏅23 medalje, 🥇15 të arta, 🥈4 të argjendit, 🥉4 të bronzit, tre 🏆🏆🏆 trofe si dhe trofe përsonale.

Medalistët:
🥇Eren Karaminxhoja, Rijad Dervishi, Denis Coba, Rejan Hidri, Gani Resulbegu, Rea Nelaj, Ensar Doda, Noar Mavriq, Edin Kollar, Xhenan Tivari, Erina Tula, Alba Mustafa, Nejra Dervishi, Jamin Peku, Ajan Brashnjani
🥈Adna Sulejmani, Edina Kollar, Sara Doda, Hakush Fici.
🥉Erdi Resulbegu, Nermin Sulejmani, Fabian Zadrima, Amella Nuti.

Sportisti më i suksseshëm ishte Eren Karaminxhoja me katër ndeshje të fituara, ai shpërblehet me kupën Best Children.
Në rënditjen e përgjithëshme klubi i Taekwondo-së Ulqini fitoi trofeun 🏆e vendit të parë në kategorinë Children, trofeun 🏆e vendit të tretë kategoria kadet dhe trofeun 🏆e vendit të tretë në klasifikim të përgjithshëm.

Tkd Ulqini,
Fikret Dushku, prof.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të premten ekspozita: RIJETËSIMI I ÇARSHISË SË ULQINIT
Të premten ekspozita: RIJETËSIMI I ÇARSHISË SË ULQINIT
Shkup: GJEKA, HOXHA DHE XHURRETA TE XHAFERI
Shkup: GJEKA, HOXHA DHE XHURRETA TE XHAFERI

Ministri për të drejtat e njeriut dhe pakicave, Fatmir Gjeka, me bashkëpunëtorët e tij, sekretarin shtetëror Astrit Hoxhën dhe drejtorin e Drejtorisë për promovimin dhe mbrojtjen e të drejtave të popujve

Forca për zgjedhje presidenciale: Vendimin do t’ia lëmë votuesve
Forca për zgjedhje presidenciale: Vendimin do t’ia lëmë votuesve

Kumtesë për media Të nderuar qytetarë, Raundi i parë i Zgjedhjeve Presidenciale të 19 marsit nuk nxori fituesin, andaj me 2 prill do të mbahet raundi i dytë ku Mali i Zi do të fitoi presidentin e ri. Forca

Gjekë Gjonaj: “Afërdita e Anës së Malit”, mësuesja e parë në gjuhën shqipe në këtë  trevë
Gjekë Gjonaj: “Afërdita e Anës së Malit”, mësuesja e parë në gjuhën shqipe në këtë  trevë

Kështu e kam titulluar kronikën televizive gjatë intervistës time të parë me mësuesen e parë në Anë të Malit  Rukije Lika – Shabaj, në nëntor të vitit 1994. Nga biseda me këtë mësuese model, mësuam se

Karate: Të shtunën turneu “Ulqini Open 2023”
Karate: Të shtunën turneu “Ulqini Open 2023”

Klubi i Karatesë “Ulqini” organizon turneun XiX-të Ndërkombëtar të Karatesë “Ulqini Open 2023”. Turneu do të mbahet me 1 prill, në sallën e shkollës fillore “Marshali Tito” në Ulqin. Kjo ngjarje tradicionalisht