Ulqin: PREJ SONTE HESHTJA ZGJEDHORE

zgjedhjet-izbori-kuti-kutijaHeshtja zgjedhore në prag të zgjedhjeve në Ulqin, të cilët do të mbahen të dielën, do të fillojë të premten në mesnatë, ndërsa të drejtë vote kanë mbi 20 mijë qytetarë.
Në zgjedhje në Ulqin do të marrin pjesë dhjetë lista, nga të cilët dy janë koalicione.
Qytetarët do të mund të votojnë në 37 vendvotime.
Vendvotimet do të jenë të hapura prej orës 7 deri në 20.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…