Ulqin: PROMOVOHEN FLETUSHKAT PËR QIRADHËNËSIT, TURISTËT DHE SHOFERËT

FlajeriMe qëllim të vijimit sa më të mirë të sezonit në hapësirat e Organizatës Turistike të mërkurën janë promovuar fletushkat në tre gjuhë (malazeze, shqipe dhe angleze) të cilët i përgatiten së bashku Njësia Policore, OT dhe Shoqata e Qiramarrësve të Plazheve.

Sipas fjalëve të drejtuesit të Njësisë Policore Arben Taganit, turistët dhe qiradhënësit edhe në këtë mënyrë do të njoftohen me obligimet dhe të drejtat me qëllim të rritjes së sigurisë së përgjithshme.

„Ne po bëjmë përpjekje maksimale që mysafirët në qytetin tonë të ndjehen bukur dhe të jenë të sigurt dhe mendoj se kemi sukses“, tha polici i komunitetit Aleksandar Zhivkoviq.

Fletushkat do të ndahen në pikat e OT-së dhe në hyrjet në plazhe.

Këtu po ashtu është edhe fletushka „Të ruajmë jetën“, e cila ka të bëjë me rrezikun në rrugë nga bagëtia e lëshuar, kryesisht në Shtoj dhe në Anë të Malit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas

Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË
Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË

Banorët e Mërkotit kanë organizuar të dielën për të tretën herë bllokimin e rrugës rajonale në Peçuricë. Kësaj radhe, siç kanë bërë të ditur, bllokada është zgjatur për një orë, gjë që ka shkaktuar një

In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje
In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje

U hap lajmi: në Njujork ndërroi jetë Fatmir Milo Nimanbegu.Ka qenë e ditur se disa kohë ka vuajtur prej sëmundjesë të rëndë, joshëruese. ​Në vitet pesëdhjeta-gjashtëdhjeta jeta në Kalanë e Ulqinit. Pak

NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR
NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR

Njoftojmë të gjithë gjuetarët dhe qytetarët e Komunës së Ulqinit, se hapja e sezonit të gjuetisë që ishte e paraparë të hapet me datën 07.08.2022 ,pas kërkesës së kryetarit të Komunës së Ulqinit , Omer