Ulqin: SHKOLLAT EDHE JAVË TË MBYLLURA, PARALAJMËROHET PROTESTA E HOTELIERËVE

CoronavirusShoqata e hotelierëve të Ulqinit paralajmëroi se të hënën do të mbahet tubimi protestues për shkak të “vendimit të padrejtë për mbylljen e lokaleve të bazuar në të dhënat e pasakta statistikore”.

Siç thanë, ekziston rreziku real që shumica nga një mijë të punësuar të mbesin pa punë dhe të vijnë në kufi të ekzistencës. Në të kundërt, ato janë të gatshëm që prej nesër të protestojnë derisa Trupi Nacional Koordinues ta anulojë këtë vendim.

Njëkohësisht nga Ministria e Arsimit njoftuan që të paktën edhe për një javë të gjitha shkollat në Ulqin janë të mbyllura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…