Ulqin: SHPËRTHEU ZJARRI I MADH NË KËNETË

Të enjten pasdite shpërtheu zjarri i madh në Kënetën e Ulqinit, zonën moçalore në pjesën e pasme të Plazhit të madh.

Siç njoftohet Portali Ul-info nga Shërbimi i mbrojtjes dhe shpëtimit, në terren janë skuadrat e zjarrfikësve, por ato për shkak të terrenit nuk kanë mundësi të bëjnë asgjë.

Në përhapjen e zjarrit veçanërisht kontribuon era e fortë veriore e cila është e pranishme në këtë zonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…