Ulqin: SHTYHET KONGRESI ZGJEDHOR I FORCËS

Forca e re demokratikeNë fund të marsit nga Forca e re demokratike është njoftuar se Këshilli qendror ka sjell vendimin që Kongresi i tretë zgjedhor i kësaj partie nacionale shqiptare të mbahet me 14 maj.

Mirëpo, dje nuk kishte asnjë lloj informate që kjo ndodhi.

Për Portalin Ul-info nga kjo parti jozyrtarisht është thënë se Kongresi “do të mbahet së shpejti”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…