Ulqin: SHUMICA E PARTIVE PËR ZGJEDHJE TË PARAKOHSHME

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjMbasi që tash 100 ditë Partia demokratike e socialistëve nuk i përgjigjet ofertave të Forcës së re demokratike dhe Koalicionit “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit”, u pjek bindja e shumicës së partive që zgjedhjet e parakohshme janë zgjidhja më efikase për daljen nga kriza ekzistuese politike në këtë komunë.

“Është e sigurt që kjo është më e mira, ti kthehet mandati qytetarëve”, tha lideri i Forcës Nazif Cungu për TV Mali i Zi, derisa kryekomunari i Ulqinit Fatmir Gjeka tha se kriza duhet të zgjidhet sa më parë.

Tani e paqartë mbetet vetëm a do të mbahen zgjedhjet në maj apo në tetor, bashkë me zgjedhjet parlamentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…