Ulqin: SONTE RAUNDI I PARË I NEGOCIATAVE

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjTë martën mbrëma do të mbahet raundi i parë i negociatave për formimin e pushtetit të ri në Ulqin, mëson Portali Ul-info.

Në negociata do të marrin pjesë shefi i Këshillit komunal të Partisë demokratike të socialistëve Loro Nrekiq dhe liderët e Forcës së re demokratike Nazif Cungu, Koalicionit “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit” Fatmir Gjeka dhe Unionit demokratik të Shqiptarëve Mehmed Zenka.

Po ashtu, në emër të qendrës së PDS-së do të jenë të pranishëm edhe koordinatorët e partisë për Ulqin, Halil Dukoviq dhe Ivica Kaleziq.

Pritet që sonte pjesëmarrësit e negociatave për pushtetin e ri të shprehin qëndrimet e veta për platformën politike dhe ndarjen e funksioneve në administratën lokale dhe ndërmarrjet publike themelues i të cilëve është Kuvendi komunal.

Për shkak të fillimit të negociatave gjatë ditës së sotme janë mbajtur konsultimet intensive brendapartiake.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…