Ulqin: TË MËRKURËN KUVENDI I ORGANIZATËS TURISTIKE

Organizata turistike, Turisticka organizacijaTë mërkurën, me 12 shtator, do të mbahet Kuvendi i Organizatës Turistike të Ulqinit, mëson Portali Ul-info.
Kuvendin e thirri kryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq, i cili sipas funksionit është kryetar i Kuvendit të OT-së.
Pritet që në këtë mbledhje të zgjidhen anëtarët e ri të Këshillit Ekzekutiv dhe Mbikëqyrës të OT-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…