Ulqin: TË MËRKURËN MBLEDHJA E KUVENDIT KOMUNAL

Kryetari i Kuvendit të Komunës Ardijan Mavriq thirri për të merkurën, 07 dhjetor 2022, mbledhjen e rregulltë dhe propozoi këtë rend dite:

  1. Pyetje dhe përgjigje të këshilltarëve
  2. Propozim vendimin për përcaktimin e kompensimit mujor për qiranë e ambienteve për punën e klubeve të këshilltarëve
  3. Propozim Vendimi për ndryshimet dhe plotësimet në Vendimin për themelimin e Organizatës turistike të Komunës së Ulqinit.
  4. Propozim vendimi për dhënien e pëlqimit për konstatimin e të drejtës së kalimit për vendsojen e dy linjave kabllore 10 Kv nga TS10/0,4 Kv 2 x 1000 Kva “Pinjesh 2“ deri ne TS 10/0,4 Kv 1 x 630 Kva „Pinjesh 4“ KK Ulqin
  5. Propozim vendimi për dhënien e pëlqimit në Rapotin e punës të SHPK „Mozhura“ për vitin 2021
  6. Propozim Vendimi për aprovimin e Raportit të punës dhe miratimin e llogarive vjetore për vitin 2021 të I.P. Qendra ditore për fëmijët dhe të rinjët me pengesa dhe vështirësi në zhvillim „Sirena“ Ulqin.

ZGJEDHJE DHE EMËRIME 

  1. Propozim Aktvendimi për formimin e komisionit për hartimin e ndryshimeve dhe plotësimeve të Statutit.
  2. Propozim Vendimi për ndryshimet dhe plotësimet e Vendimit për emërimin e këshilltarëve që marrin pjesë në kurorëzim
  3. Propozim Vendimi për ndryshimin e Vendimit për emërimin e kryetarit dhe anëtarëve të Këshillit për planifikim hapësinor, mbrojtje të mjedisit dhe veprimtari komunale banesore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Në fund të shkurtit: SEANCA E PËRBASHKËT E QEVERISË SË MALIT TË ZI DHE QEVERISË SHQIPTARE
Në fund të shkurtit: SEANCA E PËRBASHKËT E QEVERISË SË MALIT TË ZI DHE QEVERISË SHQIPTARE

Qeveria e Malit të Zi do të mbajë një seancë të përbashkët me qeverinë shqiptare në fund të këtij muaji, mëson Portali Ul-info. Siç pritej, me atë rast në Podgoricë do të nënshkruhen më shumë se 10 marrëveshje

Abazoviq: KONKURS PËR RREGULLIMIN E PLAZHIT TË VOGËL DHE NJË TUNELI ME LIMAN
Abazoviq: KONKURS PËR RREGULLIMIN E PLAZHIT TË VOGËL DHE NJË TUNELI ME LIMAN

Kryeministri i Malit të Zi Dritan Abazoviq njoftoi gjatë vizitës së fundit se do të shpallet një konkurs ndërkombëtar për rregullimin e Plazhit të Vogël dhe një tunelit që do ta lidhë atë me Limanin. “Kjo

CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të hënën dhe të martën, më 6 dhe 7 shkurt, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: të hënën: në periudhën prej orës

Ulqin: PORTI I PESHKIMIT NË KEPIN E GJERANAVE DO TË KETË MBI 90 VENDE TË ANKORIMIT
Ulqin: PORTI I PESHKIMIT NË KEPIN E GJERANAVE DO TË KETË MBI 90 VENDE TË ANKORIMIT

Në fillim të Plazhit të Madh, në një sipërfaqe prej rreth 81 mijë metrash katrorë, do të ndërtohet një port peshkimi. Porti do të do të ketë dedikim të përzier, gjëgjësisht do të ketë 60  vende ankorime

OT: OFERTA TURISTIKE E ULQINIT NË PANAIRIN NË LETONI
OT: OFERTA TURISTIKE E ULQINIT NË PANAIRIN NË LETONI

Organizata Turistike e Ulqinit, nen organizimin e Organizates nacionale Turistike te Malit të Zi, po merr pjese për herë të parë në panairin e turizmit Balt Tour 2023, i cili do të mbahet në Riga nga data