Ulqin: TË REGJISTRUAR RRETH 18.000 BANORË, ÇDO GJË VAZHDON PA PROBLEME

Në territorin e komunës së Ulqinit regjistrimi i popullsisë, amvisërive dhe banesave deri më tani është duke ecur pa probleme dhe janë regjistruar rreth 18.000 banorë, mëson Portali Ul-info.

Kjo është 90 për qind e numrit që është shënuar në vitin 2011, kur në Ulqin zyrtarisht jetonin 19.921 banorë.

Me kërkesë të Monstatit, zbatimi i procesit të regjistrimit u shty edhe për një javë, pra deri më 22 dhjetor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…