Ulqin: U MAJT GARA NË VRAPIM

Rezultatet e garës në vrapim:

Kategoria e pionierëve të ri 2001 dhe më të ri – sportistët aktiv

1.Suard Kodra Klubi i Atletikës Shkodra

2.Nikola Talijan-KA Jasenica

3.Branko Basadiq-KA Jasenica

Kategoria e pioniereve të reja aktive 2001 dhe më të reja:

1.Sofija Bankoviq(KA Jasenica)

2.Tijana Dimiq(KA Jasenica)

Kategoria e pionierëve të rinj të Ulqinit 2001 dhe më të rinj:

1.Arijanit Markashi(KF Federal)

2.Luka Dragoviq(KF Libero)

3.Haris Gurzakoviq(Klubi i Karatesë Shampion)

Kategoria e pionierëve të rinj aktiv 1999 dhe më të ri:

1.Adem Zilkiq (KA Novi Pazar)

2.Tarik Zhirçanin(KA Novi Pazar)

3.Eirem Rusi(KA Shkodër)

Kategoria e pioniereve aktive 1999 dhe më të reja:

1.Jovana Talijan(Jasenica)

2.Milena Vasiljeviq(Jasenica)

3.Ilirijana Sadiku(KA Shkodër)

Kategoria e pioniereve të Ulqinit 1999 dhe më të reja:

  1. Ibrahim Zogaj(Klubi i Karatesë Ulqin)
  2. Mehmed Ukoshata(KF Federal)
  3. Muhamed Sela (Klubi i Pingpongut Valdanos)

Kategoria e pioniereve të Ulqinit 1999:

1.Selma Mujiq(Klubi i karatesë Albulena)

Kategoria e juniorëve të rinj aktiv (1997 dhe më të ri):

1.Andrija Dimitrijeviq(KA Crvena Zvezda)

2.Haris Ajdareviq(KA Novi Pazar)

3.Marko Vasiljeviq(KA Rashka)

Senioret e reja aktive (1997 dhe më të reja):

1.Milica Goluboviq(KA Cer Shabac)

2.Gierle Aslanaj (KA Shkodër)

Kategoria e juniorëve të ri të Ulqinit viti 1997 dhe më të ri

1.Viktor Dukagjin(KF Federal)

2.Ammar Tivari(pa klub)

3.Kenan Nimanbegović(pa klub)

Juniorët aktiv 1995 dhe më të rinj:

1.Milosh Mitroviq(AK Mladost Uzhice)

2-Eridon Sodiko(KA Shkodër)

Juniorët nga Ulqinit 1995 dhe më të rinj:

1.Osman Gurzakoviq(KF Federal)

2.Valon Zogoviq(KF Federa)

3.Mili Çaushi( KF Federal)

Junioret e Ulqinit 1995 dhe më të reja

1.Hantije Ibroçi(Klubi i Karatesë Ulqin)

2.Selma Mujiq((Klubi i Karatesë Albulena)

3.Antigona Rama(Klubi i Karatesë Ulqin)

Kategoria e senioreve deri në 3000 metra:

1.Jasmina Pruginia(KA Surçin)

2.Anet Nemet (KA Pargo Palis Paliq)

Kategoria Seniorëve deri në 3000 metra:

1.Milan Mitroviq(AK Dinamo Pançevo)

2.Milosh Milovanoviq(AK Mladost Uzhice)

3.Arben Durakoviq((Klubi i Karatesë Albulena)

Medaljet i dorëzuan sportistët më të mirë të Ulqinit për vitin 2013 tenisti Rezart Cungu dhe Teuta Ukoshata, si dhe nënkryetari i Komunës së Ulqinit magjistër Met Gjoni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…