Ulqin: UDSH VEÇMAS NË ZGJEDHJET LOKALE?

UDSH (1)Unioni Demokratik i Shqiptarëve (UDSH) në mënyrë të pavarur nisi fushatën zgjedhore për zgjedhjet lokale të cilat në Ulqin do të mbahen me 4 shkurt.

Kjo parti nacionale shqiptare në fushatë do të paraqitet me slloganin „Me zemër përpara UDSH“.

Vendimi erdhi pasi të premten e kaluar, me 29 dhjetor, skuadrat negociuese të kësaj parti dhe të Forcës së re demokratike nuk u dakorduan për koalicion parazgjedhor.

Afati për dorëzimin e listave zgjedhore për zgjedhjet lokale është 9 janari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…