Ulqin: ZGJEDHJET LOKALE ME 4 SHKURT

zgjedhjet-izbori-kuti-kutijaZgjedhjet e rregullta lokale në komunë të Ulqinit do të mbahen me 4 shkurt të vitit të ardhshëm.

Zgjedhjet e fundit në këtë komunë u mbajten me 26 janar të vitit 2014, ndërsa parlamenti lokal u formua me 24 shkurt të të njëjtit vit.

Në këtë mënyrë do të hapet viti zgjedhor në Mal të Zi, sepse pas kësaj do të mbahen zgjedhjet në Berane, ndoshta edhe në paketë me ato presidencialet, ndërsa në maj do të mbahen zgjedhjet në 11 komuna, duke përfshirë edhe Podgoricën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…